Beste gay dating sites om nieuwe mensen online te ontmoeten

Een effectieve, praktische en leuke homoseksuele datingsite is geweldig. Maar hetzelfde zonder te hoeven betalen, zou het nog beter zijn, niet?

Er is een gratis gay datingsite die we hebben getest: Betolerant. U kunt ons artikel raadplegen voor de details van onze ervaring, maar zoals heel vaak op de gratis datingsites, kunnen verschillende elementen de navigatie schaden. Hier zijn veel valse profielen aanwezig en we zijn daarom constant op onze hoede, wat niet echt prettig is. Ondanks een aangekondigd aantal registranten van 70.000 gebruikers, lijkt het erop dat de site meestal leeg is. Jammer, we hebben hier nog steeds hele goede ideeën gevonden, zoals het krantengedeelte.

Er zijn andere volledig gratis gay dating sites, maar ze hebben meestal dezelfde gebreken, soms geaccentueerd. Te veel valse profielen, oplichting, inactieve leden … Het is beter om een ​​paar euro uit te geven om veiligheid en efficiëntie te garanderen.

Hoe kies je je gay datingsite?

Er zijn verschillende essentiële punten om te overwegen bij het kiezen van een gay dating site. Afhankelijk van uw verwachtingen kan het platform variëren, maar de volgende criteria zijn op iedereen van toepassing.

De effectiviteit van de site: moeilijk te beoordelen voordat u het hebt geprobeerd, het is echter het belangrijkste criterium. Een goede gay dating site moet je toelaten om reacties op je berichten te krijgen (meer dan 80% van de reacties, dat is goed), om op elk moment op de site te chatten en om kwaliteitsleden beschikbaar te hebben. Degenen die ook een mobiele versie hebben om online te blijven, zijn ook interessant.

Sommige sites zoals ForceGay bieden een proefperiode van 3 dagen, dus aarzel niet om hiervan te profiteren om de effectiviteit van een platform te beoordelen.

Het aantal profielen en hun verdeling: het aantal geregistreerde leden is belangrijk, net als het aantal leden dat tijdens uw sessie is verbonden (dat vaak in de chat wordt weergegeven). Hoe meer leden er zijn, hoe meer je kunt ontmoeten.

Het is ook belangrijk om te controleren of profielen in uw regio zijn geregistreerd. Als je in een van de grote steden van Frankrijk woont, zou je geen problemen moeten hebben. Voor anderen is het misschien goed om u gratis te registreren en snel te zoeken om de resultaten te vinden, omdat sommige steden of gemeenten niet noodzakelijk goed af zijn aan die kant.

Het thema van de site: afhankelijk van wat u zoekt, een seksplan of een serieus verhaal bijvoorbeeld, is het noodzakelijk om de platforms te kiezen die het beste bij uw verwachtingen passen. Zoals we hebben gezegd, zullen we voor serieuze vergaderingen de voorkeur geven aan Meetic Gay of Elite Gay Dating. Als u liever op zoek bent naar ondeugende ontmoetingen tussen mannen of tussen vrouwen, dan kiest u voor Force Gay of GayfriendFinder.

Prijzen: Afhankelijk van het bereik van de gekozen site, kunnen prijzen variëren. U kunt zich registreren vanaf 7 euro per maand door te profiteren van promoties op bepaalde platforms, en deze tarieven kunnen oplopen tot 100 euro voor een enkele maand abonnement. In het laatste geval raden we altijd aan om voor een langer abonnement te kiezen om te profiteren van de dalende prijzen. Over het algemeen zijn de prijzen die van gespecialiseerde sites en blijven ze betaalbaar.

Bullchat: gratis gay-chat

Het duurt niet lang om je gratis aan te melden bij Bullchat. De site zal u vragen om een ​​volledig, zo gedetailleerd mogelijk profiel aan te maken. Het fysieke deel is nauwkeurig en vereist dat u in detail wordt beschreven! En de algemene beschrijving moet niet worden overtroffen. Neem de tijd om je profielpagina te perfectioneren, want gay dating hangt er sterk van af!

Je zult zien, de site is prachtig. De navigatie is erg vloeiend en er is gemakkelijke toegang tot elk van de secties. Op de hoofdpagina ziet u dat de voorgestelde profielen ook vol zijn en dat u alleen uw keuze hoeft te maken. Met één klik hebt u toegang tot de persoonlijke pagina van een lid en kunt u contact met hem opnemen via bericht of chat.

Qua functionaliteit hebben we een ruime keuze: de chat zal schriftelijk of via webcam zijn, en deze laatste functie wordt zeer op prijs gesteld door de leden van Djizz! We wisselen snel genoeg … leuk! Het laat je ook weten dat onze gesprekspartner is wie hij zegt, wat belangrijk is, zoals we hieronder zullen zien.

Het is mogelijk om de openbare (of privé) video’s van de leden te bekijken, die op een zachte manier pronken en alleen hun glimlach en de borst onthullen. Anderen laten zich harder zien … We houden echt van de aanwezigheid van video’s die de site bezielt! We hebben ook toegang tot een min of meer sexy fotobestand van mannen die op Bullchat zijn geregistreerd. Wat gemakkelijk je volgende verovering identificeert! En er is zelfs een … Zobinoscope! De naam laat je voorspellen wat je daar zult vinden!

Afgezien van dat, kun je met meer traditionele berichten berichten uitwisselen om vergaderingen te verdiepen, en met een zoekfunctie per gebied kun je ondeugende leden bij jou in de buurt vinden. Maar het is duidelijk dat u de meeste tijd zult doorbrengen met chatten op de levendige chat.

Als het erg populair is in Amsterdam en in de grote steden van Nederland, blijft de site veel minder levendig in de minder bevolkte gebieden. Test door u gratis te registreren om het verkeer naar uw huis te achterhalen.

We zullen zien welke resultaten we kunnen krijgen op een site als Bullchat, maar laten we eerst kijken hoeveel het kost! https://bullchat.site/

Gay.nl:

De Gay.nl-site heeft in slechts enkele jaren van zijn bestaan ​​een solide reputatie opgebouwd en is de referentie voor mannen in Frankrijk geworden. En het is verdiend! De site is zeer aangenaam in gebruik en de gemiddelde leeftijd varieert tussen 20 en 35 jaar. We chatten, we chatten, we ontmoeten elkaar! Dingen gebeuren snel omdat iedereen weet wat ze op de site zoeken. Om een ​​ezel dicht bij huis te vinden, kun je rekenen op de gemeenschap die elke dag groeit.

Met een 3-daagse proefaanbieding voor 1,95 euro kun je een concrete mening geven over deze effectieve datingsite voor homo’s, en onze gedetailleerde test zou je de extra informatie moeten geven die je nodig hebt om je keuze te maken. Gay.nl: een interessant platform geparasiteerd door valse profielen Om deze mening op Gay.nl te concluderen, denk ik dat deze site degenen zal bevredigen die een ondeugend snel plan willen. Maar daarvoor moet je letten op de nepprofielen die van hier naar daar hangen, als je je tijd niet wilt verspillen. Afgezien van dit nadeel moeten we echter toegeven dat de homoseksuele datingsite Djizz behoorlijk succesvol is. Je kunt er snel een paar uur doorbrengen, browsen tussen foto’s en sexy video’s van leden, gewoon voor de lol. En wanneer het verlangen opkomt, blijft het alleen over om de juiste persoon te contacteren! https://gay.nl/

Planet Romeo:

Als onze mening over Planet Romeo tot nu toe redelijk positief voor u lijkt, zullen we nu een delicater onderwerp behandelen: valse profielen. Vanaf het begin van mijn avontuur op Planet Romeo kwam ik in contact met veel leden. Het is snel en gemakkelijk en u kunt vergaderingen zonder zorgen vermenigvuldigen. Aan de andere kant stelde ik mezelf snel vragen over bepaalde leden; inderdaad, de antwoorden op de vragen waren troebel, ik had de indruk dat ze constant vergaderingen uitstelden, aangezien hij op zoek was naar iets anders. Dus oplichterij? Ik denk het niet. Maar alleen mannen die het niet aannemen en zich waarschijnlijk achter hun computer verstoppen. Aan de andere kant zijn er a priori enkele valse profielen op Djizz, zoals het geval was op Planet Romeo maar in mindere mate. Overschakelen naar een abonnement heeft veel problemen opgelost. We hebben soms bizarre voorstellen, verzoeken om over te schakelen naar Skype die niet nodig zijn omdat de webcam hier veilig is … Kortom, je hebt wat wantrouwen nodig.

Afgezien daarvan is de site goed. Als je gemotiveerd bent, duurt het niet lang om een ​​partner te vinden. De community is taboe-vrij en we spreken openhartig. Dit leidt tot zeer snelle vergaderingen, en veel als je tijd hebt om eraan te wijden. In 1 maand had ik 3 echte vergaderingen en besteedde ik veel tijd aan spelen via webcamchat. Sommige leden worden graag gezien, dus aarzel niet! https://www.planetromeo.com/